Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ






Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εύχομαι σε όλες και όλους εσάς που αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές του Πολιτιστικού Κέντρου ΕΥΔΑΠ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Οι  (60) Συνάδελφοι που αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον   Συνδυασμό της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν εργαστεί άοκνα όλο αυτό το χρονικό διάστημα,  με τίμησαν με το να μου αναθέσουν να είμαι επικεφαλής ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου που συμφωνεί με όσα έχουν  περιγραφεί στην διακήρυξη, που γράφτηκε με τη σύμφωνη γνώμη των πολλών, γνωρίζοντας  ότι θα κάνω το παν για να ανταποκριθώ σε όσα έχουμε προαναγγείλει.

Η συμμετοχική δημοκρατία είναι εφαρμόσιμη και ο ρόλος των μελών του συνδυασμού θα αρχίσει να είναι ενεργός και μάχιμος μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών στις 23 Μαρτίου.

Στον πολιτισμό δεν είναι αναγκαία η πολιτική στήριξη, γιατί αυτό θεωρείται αυτονόητο, αλλά απολύτως απαραίτητη είναι η καθολική στήριξη των εργαζομένων.
 
Επιπλέον στις μέρες μας δείγμα πολιτισμού είναι και η καλλιέργεια εννοιών όπως, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, και η συνδρομή στους διπλανούς μας. Δείγμα πολιτισμού αποτελεί και η υψηλού επιπέδου παιδεία, καλλιέργεια και παραγωγή κουλτούρας, όπως επίσης και η ανάταξη της συμπεριφοράς των μεταξύ μας σχέσεων.

Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη,  για ένα πραγματικά αντάξιο της ιστορίας του, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, 

για να διορθώσουμε τα ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ των ΛΙΓΩΝ που κρατούν τους ΠΟΛΛΟΥΣ μακριά από αυτή τη κατάκτηση ΟΛΩΝ των εργαζομένων.


Ο επικεφαλής

                                                της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


      Κ. Ρίπης