Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΙΝΕ - ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/09-2017



ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/9-27/9- 2017 Με δύο ταινίες:


1)Telle Mere, Telle Fille : Μαμά ή Γιαγιά; Ώρα προβολής  20:15

2) Kingsman:The Golden Circle-Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος:στις 22:00

---------------------

Telle Mere, Telle Fille (2017)

- Μεταφρασμένος Τίτλος:
Μαμά ή Γιαγιά;
- Γνωστό και ως:
Baby Bump(s)
Κωμωδία | 94'
Γλώσσα: Γαλλικά

Ώρες προβολών  20.15

Σκηνοθεσία: Noémie Saglio
Σενάριο: Noémie Saglio, Agathe Pastorino
Με τους:
Juliette Binoche, Camille Cottin, Lambert Wilson, Catherine Jacob,
Jean-Luc Bideau 


Περίληψη : 
Η Avril και η μητέρα της Mado είναι αχώριστες αν και τελείως διαφορετικές. Η Avril είναι 30χρονών, παντρεμένη, εργάζεται και γενικώς είναι πολύ οργανωτική. Αντίθετα η μητέρα της είναι μία αιώνια έφηβη που από την ημέρα που πήρε διαζύγιο έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της κόρης της. Όταν η Avril της ανακοινώνει ότι είναι έγκυος αυτή συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί και αρνείται να αποδεχτεί την μελλοντική της ιδιότητα σαν γιαγιά. Όταν μάλιστα συνειδητοποιεί ότι είναι και η ίδια έγκυος τότε η ευαίσθητη ισορροπία στη σχέση μάνας και κόρης κλονίζεται και η Avril αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η μητέρα της να είναι τόσο ανώριμη ώστε να μείνει έγκυος ταυτόχρονα με την κόρη της. Έτσι ενώ η Mado δεν είναι καθόλου έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, η Avril την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου έτοιμη να δει την μητέρα της να γίνεται ξανά μητέρα.



- Πλοκή:

Αχώριστες, η Αβρίλ και η μητέρα της, Μαντό, δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικότερες. Η Αβρίλ είναι 30 ετών, παντρεμένη, έχει μια καλή δουλειά. Έτσι όπως ζει τη ζωή της, είναι το ακριβώς αντίθετο από τη μητέρα της, μια αιώνια έφηβη, ανέμελη και αγενής. Αλλά όταν οι δύο γυναίκες μένουν έγκυοι ακριβώς την ίδια στιγμή και κάτω από την ίδια στέγη, η μάχη είναι αναπόφευκτη. Γιατί εάν η Μαντό, πάνω στην κρίση της μέσης ηλικίας, δεν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά, άλλο τόσο η Αβρίλ φαντάζεται να γίνει η μαμά της… μαμά. 

-----------------------------

 

 

Kingsman: The Golden Circle (2017)

- Μεταφρασμένος Τίτλος:
Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος
Κωμική Περιπέτεια | 141' | Περιγραφή: Περιγραφή: Ακατάλληλο κάτω των 15
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 21 Σεπ 2017
Γλώσσα: Αγγλικά

Ώρες προβολών 22.00

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Με τους: Κόλιν Φέρθ, Τζούλιαν Μούρ, Τάρον Έγκερτον, Μαρκ Στρόνγκ, Χάλι Μπέρι, σερ Έλτον Τζον,Τσάνινγκ Τάτουμ και Τζεφ Μπρίτζες
Βασισμένο στο κόμικ «The Secret Service» από τους Μαρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς.


 H Μυστική Υπηρεσία» έμαθε στον κόσμο την Kingsman – μία ανεξάρτητη, διεθνή υπηρεσία πληροφοριών που δουλεύει με το πιο υψηλό επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, της οποίας ο απόλυτος στόχος είναι να κρατάει τον κόσμο ασφαλή. Στο «Kingsman: ο Χρυσός Κύκλος», οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση.  Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού.

Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.


- Πλοκή:


Όταν το αρχηγείο της Kingsman καταστρέφεται και ο κόσμος κρατείται όμηρος από τη διαβόητη ευφυή κακιά Πόπι, το ταξίδι των πρακτόρων οδηγεί στο να ανακαλύψουν μια συμμαχική κατασκοπική οργάνωση στις ΗΠΑ που ονομάζεται Statesman, ιδρυμένη την ίδια εποχή με την Kingsman. Η νέα περιπέτεια βάζει στα όρια την αντοχή και την εξυπνάδα των πρακτόρων, με τις δύο ελίτ ομάδες πρακτόρων να είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν τον πλανήτη, κάτι που βέβαια έχει γίνει συνήθειο για τον Έγκσι.