Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΣΙΝΕ - ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 20/7 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/07-2017

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ 

ΠΕΜΠΤΗ 20/7 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/07-2017

Raid Dingue 

- Μεταφρασμένος Τίτλος:
Μ.Α.Τ.: Μονάδα Αποδόμησης Τάξης
- Γνωστό και ως:
R.A.I.D. Special Unit
Κωμική Περιπέτεια | 105'
Ώρες προβολών 20.50
Γλώσσα: Γαλλικά


Το μεγάλο όνειρο της Τζο είναι να «μπει» στις ειδικές δυνάμεις, παρά τις προσπάθειες της όμως, συνεχώς αποτυγχάνει εξαιτίας της αδεξιότητας της. Το όνειρό της θα πραγματοποιηθεί όταν ασκηθούν πιέσεις από τον Υπουργό που τυχαίνει να είναι ο… πατέρας της!
 Η ταινία είχε θεαματική εισπρακτική επιτυχία στην Γαλλία: $33.000.000 box-office .


- 
Πλοκή:
Η Τζο είναι μια τυπική γυναίκα αστυνομικός. Λίγο αφηρημένη, λίγο αιθεροβάμον και πολύ αδέξια. 

Παρότι λατρεύει τη δουλεία της, είναι τελείως άχρηστη για το Σώμα. Έχει κάποιες ικανότητες (καλό στόχο, δυνατή αυτοάμυνα, και 6η αίσθηση), αλλά οι αδεξιότητα της την καθιστά ζωντανή απειλή όχι μόνο για τους εγκληματίες αλλά και για τους συναδέλφους της και τον κόσμο όλο. Υποβιβασμένη σε ασήμαντες αποστολές όπως οδικές παραβιάσεις και μικροκλοπές, διαθέτει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει η πρώτη γυναικά που θα μπει στο Σώμα Ειδικών Δυνάμεων. Ξαφνικά και για μυστηριώδεις πολιτικούς λόγους γίνεται δεκτή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων. 

Επί κεφαλής της ομάδας των επίλεκτων είναι ο Γιουζέν, ένας μισογύνης ειδικός πράκτορας. Αυτό το αταίριαστο δίδυμο θα πρέπει να κλείσει εγκληματίες και αδίστακτες συμμορίες στη φυλακή, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να μάθει να συνεργάζεται χωρίς να σκοτώσει ο ένας το άλλο. 

The Beguiled (2017)


Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα

- Μεταφρασμένος Τίτλος:

Η Αποπλάνηση

Ώρες προβολών 23.00

Δραματικό Θρίλερ | 94' | 

Γλώσσα: Αγγλικά

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σοφία Κόπολα με τους: Κόλιν Φάρελ,Νικόλ ΚίντμανΚίρστεν ΝτανστΕλ Φάνινγκ

Στη Βιρτζίνια του 1864 ένας τραυματισμένος στρατιώτης των Βορείων βρίσκει 

καταφύγιο σε ένα οικοτροφείο θηλέων, όπου ξυπνάει καταπιεσμένα ένστικτα 

και φονικές αντιπαλότητες.

Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες


 Πλοκή:
Κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου, ένας τραυματισμένος βόρειος στρατιώτης, 
ο Τζον ΜακΜπάρνεϊ, περιμαζεύεται στα πρόθυρα του θανάτου από μια νεαρή ενός οικοτροφείου θηλέων στον Νότο. Καταφέρνει να τον φέρει ως το κτήριο, όπου αρχικά όλες οι κοπέλες τρομάζουν στη θέα του. 
Καθώς αρχίζει να αναρρώνει, η μία μετά την άλλη παραδίνονται στη γοητεία του και η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει από ζήλεια και προδοσία.